- Reklama -zprávy
- Reklama -

Dítě ve znamení Vah utíká před konfliktem

Toto dítě na první pohled okouzlí všechny, nejen své nejbližší. Je totiž výjimečně hezké a stále upravené.

Skloubenina krásy a moudrosti

Spolu se znameními blíženci a vodnář, tvoří váhy skupinku vzdušných znamení, která jsou charakteristická výjimečným intelektem. Ano, jsou skloubeninou krásy a moudrosti, což bývá sice poněkud neobvyklá kombinace, ale jim to skutečně byla dána do vínku. Už odmalička mluví moudře, moudře se ptají a přitom dobře vypadají.

Chce vědět a znát

Ve škole bude toto dítě zvědavé a na učitele bude mít hodně otázek. Ke všem předmětům přistupuje se stejným zapálením. V žákovské knížce to bude hmýřit spíše jednotkami než dvojkami a poznámek se tam vyskytne jen výjimečně. Toto dítě totiž rádo chodí do školy, vždyť vědět, znát a dosáhnout v životě hodně, to je jeho cílem.

Možná z nich budou spisovatelé

Snad není váha, která by byla bez talentu. Děti v tomto znamení buď tančí, kreslí, nebo zpívají a to vše stylem „vyčuhování z davu“. Patří do kategorie výjimečné a proto by bylo hříchem, kdyby rodiče jejich talent nepodporovali. Jelikož umí pěkně povídat a vymýšlet si, mohou se z nich později stát spisovatelé. Jsou k tomu přímo předurčeni.

Dobré dítě

Jelikož nejsou ohnivé jako beran, lev či střelec, úspěšně se vyhýbají konfliktům. Nikdy ho nevyvolají, odtud, kde se k němu schyluje, rychle utečou. Toto je citlivé znamení, které nepotřebuje být ve vedoucí funkci, neprodírá se dopředu lokty a lépe se cítí jako podřízený. (Dobře snáší autority). Váhy rozhodně patří k „těm lepším dětem“.

Related Posts

Comments

Exit mobile version